Sunday, 13 November 2011

Utopie sau nu?


Dă ''PLAY'' şi uită-te la clip înainte să citeşti.Hai să fim serioşi!

Pe bune...nu, pe bune acum, câţi dintre voi aveţi ca prietenă o starletă porno???
Sau câte dintre voi aveţi ca prieten un gagiu înalt care se dă cântăreţ şi căruia părul întins cu placa îi stă mai ceva ca lui Prince Charming din Shrek 2???

Pe ce planetă o gagică doarme singură cuc într-o cabană din vârful muntelui, în chiloţi??? Iar el...pfff, EL, adică Prince Charming priveşte prin zăpada care cade des spre geamu' ei şi îi dă mesaj la mişto că o lasă singură de sărbători? (mesaj în care îi spune ''Babe'' dar în care e neapărat nevoie să se semneze cu prenumele la sfârşit...să se ştie de la cine e, da? Că poate fata n-are numărul lui în telefon, deh...)

Dar vai! Ce se aude-n geam? Un bulgăre de zăpadă! Cine o fi oare??? Şi deodată zăpada se opreşte şi apare...EL (el care n-are nici măcar un fulg de nea în pleată) şi cu mâinile reci (ţineţi minte bulgărele de mai devreme, nu? şi nu, să nu v-aud că avea mănuşi şi le-a dat jos că nu avea!) o ia în braţe pe donşoara în chiloţi.

Şi pentru ca utopia să fie maximă, evident că şemineul mergea de unu' singur în sufragerie. Eeee?
Şi colac peste pupăză, normal, ca dimineaţa mamzelei (care între noi fie vorba, îşi câştigă pâinea făcând vânătăi în genunchi în timp ce îşi vâră diverse chestii în ea) să fie total fantezistă, deodată dau buluc în cabană nişte snowboarderi şi începe pupăceala generală!!!
Vai tu, ce mă bucur că te văăăăd, tu, fată!

Na poftim că începe zăpada să pice din nou (aşa din senin) şi începe săpuneala în curte.
Şi băieţii se săpunesc la cel mai gay mod posibil iar fetele ţopăie ca nişte capre în cerdac.
Apoi toată trupa se bagă sub brad şi cu nişte expresii isterico-extaziate pe feţe încep să arunce cu hârtii de împachetat în toate direcţiile, evident în slow-motion!

Şi ce primeşte ea? Ei bine... ei bine... un costum de baie roşu!!! Că asta îi lipsea fetei la cabana de la Pocreaca din deal în toiu' iernii!
Prietenii lui îşi muşcă degetele când ea coboară în chiloţii roşii pe scări, fac un fel de hi5 cu pumnii, îşi arată pătrăţelele în jacuzzi-ul din curte şi fac ''pase'' cu o căciulă de Moş Crăciun prin apă! 
Apoi cabana din lemn se umple de fotomodele şi ''fotomodeli'' care dansează cu lumina aprinsă a giorno mai ceva ca-n club şi pentru că se presupune că e party-ul de Rev', el şi ea se pupă (unde altundeva???) sub vâsc!!!

Ooooo, ce frumos!

Bun. Aşa ceva nu există. Calmaţi-vă.
Punct.

No comments: